Φίλες και
φίλοι γεια σας και χαρά σας!
Είμαι ο Σπύρος Οικόπουλος, συντάκτης στο
Docville και στο Doc Food & Drink, και αυτό είναι το εβδομαδιαίο
ραντεβού μας, στο οποίο δεν υπάρχει κανένα ορθογραφικό/τυπογραφικό λάθος
στον τίτλο… και σύντομα θα καταλάβετε τι ακριβώς εννοώ!
Πριν φτάσουμε στο θέμα μας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τα mail σας
σχετικά με τα όσα καταφτάνουν στον υπολογιστή σας κάθε Τρίτη! Είστε
πραγματικά απίθανοι, μοναδικοί, τα σπάτε και δώστε όποιο χαρακτηρισμό
θέλετε, διότι… you rock!
Θα ήθελα επίσης να σας θυμίσω την ομάδα Doc Food & Drink στο
Facebook, όπου περιμένουμε τη συμμετοχή σας... μαγειρικά αλλά και
εγκεφαλικά, με τις σκέψεις και τις προτάσεις σας, όπως λέμε κάθε φορά.
Μπορείτε επίσης να εκφραστείτε ελεύθερα με ένα απλό mail στην ηλεκτρονική
μας θυρίδα hello@documentonews.gr. Όλα
όσα μας κεντρίζουν τόσο τα μάτια όσο και τον ουρανίσκο και το μυαλό τα
παρουσιάζουμε στο site της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας στην
ενότητα Doc Food & Drink.
Φτάνοντας στην επεξήγηση του τίτλου, κατά καιρούς στα ραντεβού μας είχαμε
μιλήσει για τη λατρεμένη συνήθεια του καφέ και είχαμε κάνει και λίγα
αφιερώματα σε αγαπημένα είδη. Σήμερα όμως, από τη στιγμή που άρχισε η
αντίστροφη μέτρηση προς την ελευθερία μετακίνησης παγκοσμίως, διότι
είμαστε και γκλόμπαλ, θα κάνουμε μία βόλτα στον πλανήτη επεξηγώντας τα
είδη καφέ που μπορεί να συναντήσουμε, αν αποφασίσουμε να βρεθούμε σε
κάποιο άλλο σημείο του χάρτη. Ξεκινάμε λοιπόν εντός συνόρων με το
προφανές και μερακλίδικο ρόφημα…
Ελληνικός καφές
Παρασκευάζεται σε μπρίκι. Αποτελείται από αλεσμένους καβουρντισμένους
κόκκους καφέ και έχει τη μοναδική ιδιότητα να λέει το μέλλον! Στις
μεσογειακές χώρες, βορείως και νοτίως της συγκεκριμένης θάλασσας,
αποτελεί την πρώτη επιλογή, παρά τα διάφορα trends που κάνουν την
εμφάνισή τους.
|
Comments
Post a Comment